U bent hier

Campings in Tsjechië

Zoeken

Kies een land:

Kies een regio:

Kies een plaats:

Kies een aanbieder:

Campings Tsjechië voor de hele familie

Wat dacht u van een vakantie in Tsjechië? Het is een ideale bestemming voor auto- en kampeervakanties. Dat komt omdat het land voor Nederlanders heel goedkoop is, zo haalt u bij de lokale bakker een bolletje voor maar 10 cent! Daarnaast heeft het land veel verschillende soorten campings. Voor iedere kampeerder wat wils. Tsjechië heeft ook nog eens een prachtige omgeving. Het Reuzengebergte, de naam liegt er niet om, is een prachtig gebied waar wandelaars hun hart op kunnen halen. Maar misschien bent u meer een cultuurliefhebber? Bezoekt u dan eens de stad Liberec, waar u uitstekend kunt winkelen, lekker op een terrasje kunt zitten en een bezoek kunt brengen aan de oude dierentuin. Deze dierentuin staat voornamelijk bekend om de Siberische tijgers. Vlakbij deze dierentuin is ook nog eens een botanische tuin waar u allerlei bijzondere planten kunt bewonderen.

Overzicht campings per regio

Cultuur Tsjechië

Een dagje Praag is iets wat u zeker niet mag missen! Praag kent vele culturele evenementen en festivals die een bezoek zeker de moeite waard maken. De Praagse Burcht alleen is al meer dan genoeg om de Tsjechische hoofdstad te bezoeken. Een wandeling door de fraaie tuinen van het koninklijk paleis zijn gratis en voor iedereen toegankelijk; beslist een aanrader! Praag heeft het grootste burchtcomplex ter wereld, eigenlijk is het te groot om alles in één dag te bekijken. Dit is in de loop der tijd ontstaan omdat Tsjechië al eeuwen diverse monarchen had die allemaal meerdere kastelen bezaten. In totaal zijn er in het land wel meer dan 2700 burchten te vinden! Daarnaast heeft Tsjechië diverse musea, van galerijen tot nationale musea.

Tsjechische culinaire hoogstandjes

De Tsjechische keuken valt op door de producten die in centraal Europa te vinden zijn. De Tsjechen maken veel gebruik van vlees, deegwaren en aardappels. Ook voor bier moet u in Tsjechië zijn. 'Pivo' is het Tsjechische woord voor bier, het wordt bij maaltijden in grote pullen geserveerd. Bekende namen zoals Pilsener Urquell en Gambrinus zijn van Tsjechische bodem. Maar misschien is de Tsjechische becherovka toch wel het hoogtepunt. Een kruidenlikeur met een vrij bittere smaak. Er is zelfs een museum gewijd aan deze likeur!

Top 10 Camping Aanbiedingen

1
Geniet van de zon!
vanaf
€ 175,-
per 7 nachten
2
Aantrekkelijke deals bij Roompot
vanaf
€ 13,-
per nacht
3
Lekker weg met Hogenboom!
vanaf
€ 9,-
per nacht
4
Verrassingsweekend of midweek
vanaf
€ 150,-
per nacht
5
Kamperen in de Veluwe
vanaf
€17,30
per nacht
6
Weekje weg in Italië
vanaf
€ 123,-
per week
7
Genieten in Gelderland
€ 100,-
per verblijf
8
Droompark De Zanding
€ 384,-
Per nacht
9
Kamperen in Italie
vanaf
€ 94,-
per 7 nachten
10
Camping Costa Brava
vanaf
€ 131,-
per 4 dagen

Pagina's

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline