U bent hier

Campings in Slovenië

Camping Terme Catez
Slovenië
Spodnjeposavska
Čatež ob Savi
Terme Catez
Camping Terme Catez
Slovenië
Spodnjeposavska
Brezice

Zoeken

Kies een land:

Kies een regio:

Kies een plaats:

Kies een aanbieder:

camping slovenie

Slovenië camping voor de hele familie

Slovenië is een klein, dicht bebost en bergachtig land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen. In het westen heeft het land een korte Adriatische kust. De grens met Oostenrijk wordt grotendeels gevormd door de waterscheiding van de bergkam van de Karawanken, met toppen boven de 2000 m, die deel uitmaken van de Alpen. Slovenië wordt langzaam maar zeker steeds populairder als vakantiebestemming. Dit is niet gek: ongerepte natuur, vriendelijke mensen, en genoeg te doen. Er zijn talloze campings Slovenië waar u bij ons uit kunt kiezen. Op zoek naar een Slovenië camping? Hier bent u aan het juiste adres!

Camping Slovenië per provincie

Natuur rondom uw Slovenië camping

Slovenië heeft een prachtige ongerepte natuur. Hier kunt u dan ook optimaal van genieten door lekker te gaan wandelen, fietsen of vanuit de auto de natuur te bewonderen. Slovenië kent een heel gevarieerd natuurlandschap; bergen, heuvels, grotten, sneeuwlandschappen en uitgestrekte groene velden bepalen het landschap in dit land. Daarnaast kent Slovenië de meest bijzondere grotten met stalactieten van wel 30 meter hoog! U merkt het al, de veelzijdige natuur heeft u van alles te bieden tijdens uw verblijf op een Slovenië camping.

Cultuur van Slovenië

In Slovenië kunt u alles vinden wat het moderne leven te bieden heeft, maar ook oude schrijvers en poëten. De bouwkunst valt op vanwege de barokstijl uit de tijd van de Oostenrijks-Hongaarse monarchie. Deze stijl is veel terug te zien in kerken die voor publiek toegankelijk zijn, zodat u tijdens uw verblijf op een Slovenië camping ook de cultuur en geschiedenis van het land kunt ontdekken. Daarnaast is het land bezaaid met talloze kerkjes, die elk prachtig versierd zijn en veelal middeleeuwse muurschilderingen hebben. Ook als het gaat over kastelen en burchten, heeft dit land niets te klagen. Hier zijn vaak fraaie musea van gemaakt. In Slovenië vindt u tegenwoordig een groot aantal tentoonstellingen van de beeldende kunst, die vaak gehouden wordt in kerken en kloosters. Een cultureel verblijf op een Slovenië camping of liever een camping Slovenië omringd door de prachtige natuur? In Slovenië kunt u beslissen wanneer u maar wilt. Alles is mogelijk tijdens uw verblijf op een Slovenië camping!

Top 10 Camping Aanbiedingen

1
Geniet van de zon!
vanaf
€ 175,-
per 7 nachten
2
Aantrekkelijke deals bij Roompot
vanaf
€ 13,-
per nacht
3
Lekker weg met Hogenboom!
vanaf
€ 9,-
per nacht
4
Verrassingsweekend of midweek
vanaf
€ 150,-
per nacht
5
Kamperen in de Veluwe
vanaf
€17,30
per nacht
6
Weekje weg in Italië
vanaf
€ 123,-
per week
7
Genieten in Gelderland
€ 100,-
per verblijf
8
Droompark De Zanding
€ 384,-
Per nacht
9
Kamperen in Italie
vanaf
€ 94,-
per 7 nachten
10
Camping Costa Brava
vanaf
€ 131,-
per 4 dagen

Pagina's

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline